Project

Project

Herstofferen van zetels en stoelen voor de projectmarkt

Het beheren van grote aantallen meubilair betekent voor u een hele zorg.
Door beroep te doen op de diensten van DE RORE haalt u een zware last van uw schouders. Wij bieden u een vernieuwd interieur en besparen u daarbij extra zorgen en kosten.

Onze keuze aan bekledingsstoffen is onuitputtelijk. Zowel meubelstoffen, leder, kunstleder of alcantara, elk met hun specifieke eigenschappen, behoren tot de mogelijkheden.
Wij bieden eveneens de mogelijkheid de nieuwe stof van een vuil- of water- afstotende behandeling te voorzien.

DE RORE is in 50 jaar uitgegroeid tot een modern geëquipeerd bedrijf, gespecialiseerd in het restaureren en herstofferen van zetels en stoelen.

Met raad en daad staat De Rore u bij in de realisatie van uw project. Laat u overtuigen van de service die wij u bieden en vraag vrijblijvend een prijsofferte, u zal snel het prijsvoordeel merken.

U wil graag de proef op de som? Dat kan.

Wij nemen graag één zetel of stoel onder handen en leveren u een proefexemplaar af. Zo kan u zich daadwerkelijk een beeld vormen van onze werkkwaliteit en gunstige prijs.
Kies samen met DE RORE voor renovatie.

Neem nu contact op

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking. Wij stellen u graag op de hoogte van alle renoveringsmogelijkheden. Wij garanderen u een snelle service, een vakkundige afwerking, stiptheid en vooral een prettig prijsgevoel.

Herstofferen

Terug naar boven