Toonzaal

Toonzaal

De filosofie van De Rore interieur:
een ruime keuze, advies & service op maat

Als fabrikant van zitmeubelen met eigen particuliere toonzaal in een uniek kader, zijn we uitermate goed geplaatst om u op alle punten bij te staan bij de keuze en aankoop van het salon van uw dromen.

Onze ruime keuze, onze jarenlange ervaring, zowel in fabricatie als verkoop, én onze flexibiliteit garanderen dat u bij ons kiest voor een uniek zitmeubel van hoge kwaliteit met garantie op jarenlang zitplezier!

U kan bij ons ook terecht voor alle maatwerk, herstoffering en restauraties.

Zitmeubelen, ons vak

Al 50 jaar is De Rore fabrikant én verdeler van hoogwaardige kwaliteitssalons in leder en stof. Goed ergonomisch zitcomfort, stijlvolle modellering, verfijnde afwerking en duurzame kwaliteit tegen een correcte prijs liggen aan de basis van het succes van De Rore en de gestadige groei van de afgelopen jaren.

Door de flexibele ambachtelijke productie in ons atelier te Deinze kunnen onze vakmensen al uw individuele wensen ten aanzien van de opstelling, het zitcomfort, de bekleding en de afwerking zonder problemen realiseren.

Naast de productie en verkoop van zitmeubelen uit eigen atelier, vindt u in onze ruime toonzaal ook zetels, salons, hoeksalons, bijzetzetels en relaxzetels van bekende en minder bekende Belgische, Nederlandse en Duitse fabrikanten. Al met al een indrukwekkend en gediversifieerd aanbod; voor elke smaak, voor elke beurs en voor elk budget.

Deskundig advies & kwaliteitsvolle service

Bij De Rore Interieur koopt u in vertrouwen op basis van deskundig advies, professionele informatie en begeleiding voor de keuze van bekleding en opstelling. Zo koopt u een salon dat perfect bij u en uw gezin past.

De kwaliteit en service van ons atelier en onze herstellingsdienst zijn gerenommeerd. Ook vele jaren na het verstrijken van de garantieperiode bent u bij De Rore Interieur verzekerd van een kwaliteitsvolle dienst na verkoop.


Klik hier om contact op te nemen of om de openingsuren te bekijken.

Terug naar boven