Rompen

Rompen

Opslagplaats hout

Hier worden de basisgrondstoffen opgeslagen. Massief beukenhout in diverse diktes. Het massief hout wordt steeds ´natuurlijk gedroogd´ en just-in-time aangeleverd. Massief beukenhout gecombineerd met watervast verlijmde multiplex vormen samen de basis voor een uiterst kwalitatieve romp met een levenslange duurzaamheid.

Houtbewerkingsatelier

In deze afdeling worden de planken getransformeerd tot onderdelen voor de romp. Een uitgebreid machinepark waar de vakman echter nog steeds primeert: afkortzaag, paneelzaag, vandiktebank, schaafmachine, kettingboor, lintzaag, pennebank, CNC-freesmachine, topie, schuurmachine, zijboormachine,... De flexibiliteit en de mogelijkheid tot maatwerk wordt hiermee steeds gegarandeerd.

Montagehal

Hier worden alle onderdelen van de romp samengebracht voor montage. Alle kaders worden verlijmd en in elkaar gezet met pen-en-gat.

Overal worden extra verstevigingshoeken voorzien. Vervolgens wordt iedere romp genummerd en per referentie klaargezet voor de verdere doorstroming in het productieproces.

Spuitcabine

In de spuitcabine worden de zichtbare houten onderdelen bespoten met kleur, vernis of lak. De speciale afzuigwand neemt alle verfnevel op en voldoet hiermee ruimschoots aan de hedendaagse milieunormen.

Terug naar boven