Relaxzetels

Een relaxzetel kopen? Dan moet u bij De Rore meubelen in Deinze zijn! Met een comfortabele relaxzetel van De Rore komt u helemaal tot rust.

Functies van een relaxzetel

Een relaxzetel is een op comfort gerichte zetel voor één persoon. Wilt u liever een relaxzetel voor twee, drie of meer personen? Neem dan een kijkje bij onze salons voor zetels met een geïntegreerde relaxfunctie.

Bediening van uw relax

Met een elektrische relaxzetel verstelt u uw rugleuning en voetenbank met een druk op de knop, met een manuele relaxzetel verstelt u deze handmatig.

Wij bieden ook relaxzetels met opstaphulp of uitstaphulp aan. Deze relaxzetels met tilfunctie of powerlift helpen u bij het opstaan uit je relaxzetel door u voorzichtig vooruit te kiepen.

Ergonomische design relaxzetels

Wij bieden een groot gamma ergonomische relaxzetels aan: in eigen atelier gemaakte De Rore relaxzetels maar ook relaxzetels van moderne designmerken zoals Jori, Durlet, Leolux, … Bij ons kan u zowel stoffen als lederen relaxzetels vinden. Kom al onze modellen ontdekken in onze showroom!

Wilt u liever een relaxzetel op maat of wilt u uw relaxzetel laten herstellen? Neem een kijkje op onze maatwerk-pagina of neem contact op.

  • 1
  • 2
Terug naar boven